| 
بسیار خوب و نمونه ی بارز شعر جوششی است.صفا و صمیمیت این شعر تکرار قافیه را -رگبرگها و گلبرگها-می پوشاند. ****************************************************8 ممنونم استاد از هرکه بپوشاند از طبع دقیق و کارکشته استادی مثل شما پوشیده نمی ماند. استوار و پایدار باشید.
 | 
			| 
غزلی خواندنی بود دوست شاعر من لذت بردم از خواندنش *********************************** ممنونم برادر عزیز؛ استوار وپایدار باشی.
 | 
			| 
سلام جناب دکتر تل لو  غزلی زیبا، پراحساس و ارزشمند بود موفق باشید. ****************************************** سلام استاد از حسن نظرتان ممنونم.
 | 
			| 
سلام بر شما شعر دلنواز و سرشار از شور و شیداییتان را خواندم  ، بسیار زیباست با عرض پوزش باید عرض کنم متأسفانه و حتی با استفاده از اختیارات شاعری  سنگها ، فرسنگها با گلبرگها و مرگها  قافیه نمی شوند .   باید دست به کار شوید و غزل را با سعه ی صدر ،  مثل یک فرزند دلبند بنوازید. شاعرانگیتان مستدام ***************************************************************** سلام استاد بزرگوار از نقدهای دقیقتان سپاسگزارم به دیده امتنان
 | 
			| 
پیشنهاد این جانب کار روی زبان است بسامد تکرار حروف در این اثر خیلی بالا است . زبان مهم ترین خصیصه ممتاز کننده شاعر است . موفق باشید . با احترام _ خودکار کم رنگ ************************************************ از راهنماییتان سپاسگزارم برادر عزیز. استوار باشید.
 | 
			| 
دوست عزیزم جناب  تل لو صرف نظر از موارد ذکر شده توسط دوستان که بی شک خودتان هم بر آن ها وقوف داشته و بیشتر در صدد رساندن مفهوم بوده اید واقعا غزلی ناب و زیبا بود سپاس ************************************************************************ ممنونم جناب یاری عزیز مثل همیشه لطفتان شامل حال گردید. پایدار وکامکار باشید.
 | 
			| 
سلام جناب تل لو زیبا بود و خواندنی. موفق باشید. ************************* سلام از حسن نظرتان سپاسگزارم کامکار و باشید ورستگار
 | 
			| 
سلام  دوست من استفاده کردم از شعر خوبت  موفق باشی ******************** سلام دوست شاعرم ممنونم از لطفتان.
 |