هوالحق المبین!
برای اون دسته از اهالی رنگارنگ و بوقلمون صفت که از ادبیات آیینه ای برای نشان دادن قامت "کوچک" خود در کادرهای بزرگ استفاده می کنند باید عرض کنم که:
1- بنده سیدعلی اصغرموسوی وابسته به هیچ گروه و حزبی نبوده و نیستم و درزندگی مادی و معنوی ، هنری و عادی ،فقط" مستقل" بوده و جزء ابواب جمعی هیچ ارگان و فردی نیستم.
2- از هیچ کس جز شعورو عقل ذاتی خود که ودیعه ی حضرت پروردگاراست ؛ خط و دستور نمی گیرم.
3- با دوستداران اجدادم (اهل بیت علیهم السلام) دوست و با دشمنانشان (اموی صورتان دیو سیرت و علوی صورتان اموی سیرت) دشمن هستم!
4- بنده هیچ شاعری را برای هوای نفس دشمنی و یا ترد نمی کنم و ازکنارهیچ اندیشه ای کورکورانه رد نمی شوم ؛مگر برای پیشبرد اهداف مکتب "شعر تشیع" به تحلیل آن پرداخته و موارد مفید و مضر آن را دریابم.
5-اگر برای کاربران بزرگوارسایت مطالبی از این دست می نویسم برای "شناخت" بیشترآن دسته از دوستانی است که از مفاهیم بلند، ارزشی، متعهد، خردگراو اصیل واهورایی "شعر دینی"کم اصلاع یا بی اطلاعند! و این گونه نوشتارحاصل "30" مطالعه است ! سی سال رنجی که بدون حمایت "دولتی" و بدون حمایت جایی یا کسی- جزمواهب حضرت حق(جل جلاله) و معصومین علیهم السلام- متحمل شده ام برای رسیدن به درک مفاهیم دینی درشعر، پس آن را به دقت مطالعه کرده و درصورت مشاهده "نقصانی احتمالی" برای حقیر منعکس کنید.
نقدو تحلیل در حوزه علوم نظری همیشه با "گفتگو وچالش " همراه است ! من از هرگونه چالش برای بهره وری ودانش افزایی استقبال می کنم؛ ولی از برخورد "ریاکارانه"، بازاری، قشری، مافیایی، بایکوت گر، فریبکارانه، تبعیض آمیز ، نفرت دارم!
کسانی که لباس "علویان" به تن دارند و کلام علویان برلب! اما دلشان همچون دل "ابوجهل و ابولهب"آکنده از حقد و کینه است و برای دشمنان دین همیشه از حال می روند بدانند ، روزی به نام "یوم تبلی السرایر" هم هست و آن روز وقتی پرده از کارهای انجام شده کنارمی رود! دیگر خیل اعوان وانصار حزبی و گروهی درکار نیست و از زدن یا نزدن حتی همین "خوشم آمد" سوال خواهد شد تا "بی اعتنایی" و تخریب! از ما گفتن بود!
یا حق!