فصل پائیز رسیده ست ز راه باغ عریان شده است لانه ی جغد نمایان شده است دست بردار که نیست از سر ما ، سرما مُرد در پای کهن سال ترین سرو سگی ریخت حیثیت باغ !!! جدا مایه ی تآسف است ملتی که مفاخر علمی و ادبی خود را ارج ننهد چگونه راه تعالی و رشد را خواهد پیمود ؟ منزوی خود گفته است : دوستداری اینسان نیست این که دوست آزاری است شیوه ای که داری تو شیوه نیست بیماری است !!!! ----------------------------------------- جناب حاج محمدی از حضور و بیان نظر شما سپاس گزار هستم .
|
ممنون قربان /امیدوارم این اطلاع رسانی ها رگ غیرت بعضی ها را به جوش بیاورد /پاینده باشید ---------------------------------------------------------- دوست گرامی ! ما جز امیدوار بودن کار دیگری هم می توانیم بکنیم ؟
|
سلام بر شما که ارزش ها برایتان تاریخ انقضا ندارند. ممنون از این اطلاع رسانی. "وقتی نمی توانی هم مسافر باشی هم سوزنبان بهتر است قطار را دلتنگ نکنی و بگذاری بی دغدغه راهش را برود و سهم همه ی ما را از افق ها بگیرد" /حسین منزوی/
|
مثل رایجی که آورده اید از سری طنز های کوتاه همشهری مرحوم عمران صلاحی است که در کارنامه منتشر شده بود سال ها قبل . ------------------------------------------------------------- متشکرم از یادآوری تان . یاد عمران صلاحی نیز گرامی باد. موفق باشید.
|
سلام استاد گرامی مطلب را خواندم وجای تامل بسیار ها دارد دست شما درد نکند یا حق ----------------------------------- جناب پور افشار ارجمند ! لطف شما مزید بادا
|
*خودکار کم رنگ عزیز.حسن منزوی - اخوان- شاملو و سیمین و فروغ جاودانه های ادبیات و تاریخ سرزمین ما هستندو خوب وبد حیات ادبی و شهروندیشان را همان تاریخ پیش از آنکه من و شما بیان کنیم برای همیشه ثبت و ضبط کرده است.کاستیها و فرودهای زندگی بزرگان هم فراز روشن تاریخ است.منزوی مثل من و امثال من نبود که جهت حفظ آبرو بایستی بدیهایمان را لاپوشی کرد.بزرگ حتی نقطه های تاریک زندگی اش هم زیبا و بشکوه است.فروغ و اخوان و شاملو وسهراب وسیمین حسن اتفاقی تاریخ بشریتندکه بیان و افشای کاستیها و نقاط تاریکشان همیشه و همیشه تحت الشعاع نام بزرگشان مساوی محو است.نمی دانم منظورم را رساندم یانه؟ -------------------------------------------- جناب خوش عمل عزیز . از توضیح تان متشکرم . موفق باشید .
|
سلام. حسین منزوی را تاریخ کشورش خوب می شناسد حتی اگر زنجانی ها با چاقوی تیز بی مهری شان نام بلند او را خط خطی کنند. ممنون از انعکاس این گزارش ------------------------------------------- ممنون از حضورتان سرکار خانم حیایی موفق باشید .
|