به نماز که می ایستی آهوان از چشمه قنوتت سیراب می شوند درود استاد ارجمند همیشه از اشعار حضرت عالی بهره برده ام /محفوظ باشید در پناه حق /یا علی مدد **************** متشکرم برادر.
|
سلام استاد.غير از بند چهار همه را دوست داشتم.التماس دعا ****** سلام. ممنونم از اظهار نظرتون.
|
درود ها استاد عزيزم *********+ درود بر شما. متشکرم.
|
درود بر جناب سعیدی راد عزیز خواندن طرح هایتان برایم لذتبخش بود برقرار باشید انشاالله *************** مخلص آقا رضای گل... ممنونم.
|
درود جناب سعیدی راد زیبا سرودید مانا باشید .********** متشکرم. درود بر شما....
|
همه زیبا هستند **** ممنونم
|
سلام استاد دست مریزاد ازتون انتظار بیشتری در کمک کردن به شعرای تازه کاری مثه خودم دارم موفق باشید یاعلی(ع)مدد...
|
سلام استاد. ميلاد امام رئوف پيشاپيش مبارك. به خواندن شعري براي امام رضا ع در دفتر شعرم دعوتتان مي كنم. از ديدنتان خوشحال مي شوم... ************************ سلام... متشکرم بر شما هم مبارک باد. چشم حتما می خوانم.
|
|
کهنه نمی شوند این سلامهای بی پاسخ که بوی سادگی مرا بدوش می کشند. سلام استاد خیلی خوب بودند سلامت باشید ******** مممنونم علیرضای بسیار عزیز.
|
با سلام و عرض ارادت خدمت استاد بزرگوارم سومی را دوست داشتم و چهارمی را. پنجمی خیلی خوب بود و ششمی فوق العاده. آن آخری هم از آن وحدت وجودیها بود. ****** سلام و بسیار ممنونم از لطفتون.
|
سلام و درود فراوان هر کدام زیبایی خاص خود را دارد اما به نظر من هم ششمی زیباترین است. وقتی از جنوب فاصله می گیرم هرجای دنیا که باشم با هر نشانه ای که به خاطرات داغ دیارم متصلم می کند پر از شور و شوق می شوم! به صفحه ی شما که می آیم ناخوداگاه آن حس در من زنده می شود. اگرچه می دانم خود نیز با فاصله ها درگیرید! لحظه هایتان لبریز از شادکامی... *********************************** سلام هم ولایتی!... متشکرم.
|