سلام دوست بزرگوار
بنده هم از توارد تخلصمان ناراحت شدم دلیلش این که هیچ کدام از این موضوع خبر نداشتیم کاش این نمی شد خوشبختانه در اشعارم این تخلص نیست و من تنها برای جلوگیری از شباهت نامم با علی حیدری های دیگر این لقب را گذاشتم و به آن علاقه ای ندارم .
با این که وسواس داشتم ظاهراً بی نتیجه بوده به هر حال به خاطر این که اسم کتابم ( اذان شعر به افق رفسنجان ) است ، رفسنجان را داخل پرانتز می گذارم تا متمایز شود. به هر حال اتفاق است. امیدوارم این موضوع باعث دوستی بیشتر ما شود و با عینک خوش بینی و طنز بشود به آن نگاه کرد.
دوست شما علی حیدری زاده
=====================
سلام بر شاعر گران مایه جناب علی آقای حیدری زاده رفسنجانی اصل !
...به قول شما اتفاقی است که افتاده ؛ هر چند از اول هم انتخاب تخلصی این چنینی توسط دو یا چند شاعر دیگر برایم دور از ذهن نبود .
...ایرادی ندارد برادر
گفتید: " طنز" ، این را هم اضافه کنم که : دو مشکل دیگر نیز بین ما هست یکی این که: هر سه حرف شهر من - فسا - در شهر شما - رفسنجان - وجود دارد آن هم به ترتیب ! و دیگری: کیفیت بسیار بالا و فوق العاده اشعار هر دوی ماست... ، دوغ... ، نه همان ماست!
اگر حالا سطح شعرهای ما نیز خیلی متفاوت بود باز مشکل کمتر بود !...این را دیگر چکارش کنیم ؟!
از این بالاتر که نمی توان شعر گفت ، پس بهتر است یکی از ما سطح شعرمان را پایین بیاوریم که مخاطبان گیج نشوند !
...به هر حال از آشنایی با حضرت عالی بسیار خرسندم
در مورد کشتی گیری هم باید فکر کنم !
افق رفسنجانی تان فسایی باد !
یا علی (ع)